Argentina, Polonia, Franța, Australia, Maroc și Croația, în optimi la Cupa Mondială

Argentina, Polonia, Franța, Australia, Maroc și Croația, în optimi la Cupa Mondială

0 56

La Campionatul Mondial de fotbal din Qatar au avut loc confruntările etapei a 3-a, ultima, din grupele C și D: Polonia – Argentina 0-2 și Arabia Saudită – Mexic 1-2, amândouă în grupa C; Australia – Danemarca 1-0 și Tunisia – Franța 1-0, ambele în grupa D.
Grupa C a revenit Argentinei (cu 6 puncte), urmată de Polonia (cu 4 puncte), Mexic (cu 4 puncte) și Arabia Saudită (cu 3 puncte). Argentina și Polonia au făcut pasul spre optimile de finală, ultima la golaveraj, cu un gol mai bun decât Mexic! În grupa D s-a impus Franța (cu 6 puncte), campioana în exercițiu fiind urmată de Australia (tot cu 6 puncte), Tunisia (cu 4 puncte) și Danemarca (1 punct). Franța și Australia s-au calificat în „optimi”.
Joi, 1 decembrie, s-au disputat partidele rundei a 3-a, ultima, din grupa E : Canada – Maroc 1-2 și Croația – Belgia 0-0. De aici, merg în optimi Maroc, mare surpriză și Croația. Tot joi, de la ora 21-,00, se dispută partidele Japonia – Spania și Costa Rica – Germania. Deocamdată, în grupa E conduce de Spania (cu 4 puncte), urmată de Japonia (3 puncte), Costa Rica (tot cu 3 puncte) și Germania (cu 1 punct).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.