Arbitrii romani prezenti in Europa League

Arbitrii romani prezenti in Europa League

0 91

Doi arbitri romani vor oficia meciuri din cadrul optimilor de finala ale Europa League. Alexandru Tudor este delegat pentru un meci din mansa tur, iar Ovidiu Hategan va oficia un meci in mansa retur.

Comisia centrala a arbitrilor a primit o veste excelenta din  partea UEFA. Doi arbitri romani au fost selectati sa oficieze la centru doua partide din optimile de finala ale Europa League.Performanta este una deosebita pentru arbitrajul romanesc, avand in vedere ca de 18 ani niciun arbitru roman n-a mai ajuns sa oficieze meciuri in competitiile europene la acest nivel.

Alexandru Tudor va arbitra un meci in 7 martie din brigada sa facand parte Cristian Nica (asistent 1), Aurel Onita (asistent 2), Octavian Sovre (al patrulea oficial), Cristian Balaj (aditional 1) si Radu Petrescu (aditional 2).

Ovidiu Hategan va arbitra un meci in 14 martie din brigada sa facand parte Octavian Sovre (asistent 1), Sebastian Gheorghe (asistent 2), Adrian Ghinguleac (al patrulea oficial), Sebastian Coltescu (aditional 1) si Istvan Kovacs (aditional 2).

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.