Arafat a cedat nervos și vrea numai presă laudativă

Arafat a cedat nervos și vrea numai presă laudativă

1 51

La un editorial al lui Ion Cristoiu în care Raed Arafat este acuzat de eternizare pe funcție, șeful DSU a răspuns isteric pe facebook, anatemizîndu-l pe acesta pentru insolența de a-l critica pe El, demiurgul muncii și abnegației. Într-un val de lături cu care l-a împroșcat pe celebrul jurnalist, patriarhul presei românești, Arafat își îneacă frustarea pentru faptul că este cel mai înjurat personaj din România. Delirul sirianului Palestinian aclimatizat în România, nu fără știința fostei Securități, atinge apogeul, punând la îndoială meritele jurnalistice ale maestrului Cristoiu, comparativ cu realizările pe ramură ale domniei sale în urgența românească.

Pentru Arafat adevărul, dacă-l deranjează, nu există
Ocolește cu grijă însă cazurile eșecurilor răsunătoare ale DSU-ului său ineficient, Colectiv, M-ții Apuseni,Constanța, Piatra Neamț, Techirghiol și recent Balș. Ocolește și achizițiile aberante făcute în timpul mandatelor sale la Sănătate și DSU. În opinia sa, aceste cazuri, dacă nu sunt menționate de el, nu există, deci nici morții rezultați. Iar dacă nu există, nu există nici motivația criticii adecvate. Iar dacă nu poate exista critică, jurnaliștii care o practică totuși, nu sunt jurnaliști, nu au realizări. De unde rezultă cu claritate că Arafat nu înțelege minimal că numai jurnalismul critic există ca fundament al informării publicului.

Jurnalismul ceaușist, ce vremuri glorioase!
El regretă astfel timpurile jurnalismului ceaușist, când osanalele erau genul suprem al scriiturilor din acele vremuri. Deșertul sirian i-o fi alterat freudian esențialiatea gândirii logice, în copilărie și adolescență. Presa adevărată însă, conform autorului investigației jurnalistice Afacerea Watergate, Bob Woodward, nu poate fi decât în opoziție cu puterea politică și cu oricare altă putere în general.

 Din aberațiile doctorului Arafat     
,,Nu am obosit sa muncesc, nu am obosit sa-mi fac treaba dar m-am saturat de personajele ca dumeavoastra, domnule Cristoiu, care sunt dispuse sa denigreze si sa murdareasca venind cu stiri false si cu informatii incomplete, pline de venin, dar care nu au niciun fundament in real.

Realizări peste realizări cincinale la Arafat
Daca ma uit la cei 30 de ani in care am muncit continuu cu colegii mei, pot demonstra oricand ce am facut si ce am realizat pentru Romania si pentru sistemul de urgenta. Nu stiu insa d-voastra cu ce ati putea veni ca realizari(sic!), altele decat cele clasice de manipulare si de a raspandi minciuni si mesaje false si tendentioase despre o persoana sau alta.
In concluzie, eu imi voi continua munca de a construi mai departe(sic! câți morți vor mai rezulta din aceasta? N.n.), iar dumneavoastra veti continua sa raspanditi minciuni si narative false si veninoase, pentru ca la varsta dumneavoastra sigur nu va veti schimba!” a scris frustat și nemângâiat pe creștet de presa adevărată Raed Arafat pe facebook.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.