Ape agitate în PSD? Contrele on-line între Liviu Pleșoianu și Robert Negoiță!

Ape agitate în PSD? Contrele on-line între Liviu Pleșoianu și Robert Negoiță!

0 158
Deputatul PSD îi transmite primarului să strige „M..PSD!” și „PSD – CIUMA ROȘIE!”, dacă simte nevoia să meargă în Piața Victoriei
Răfuiala online dintre primarul sectorului 3, Robert Negoiță, și deputatul PSD Liviu Pleșoianu continuă, ultimul transmițându-i vicepreședintelui social-democrat să strige „M..PSD!” și „PSD – CIUMA ROȘIE!” dacă simte nevoia să protesteze în Piața Victoriei, dar să nu uite că și cetățenii care nu protestează sunt tot români. Disputa a pornit după ce Robert Negoiță a spus că ”oamenii care ies în Piaţa Victoriei sunt cei care au rămas fără speranţă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba”.
Un deputat social-democrat cu tastatura (pixul) la el
Liviu Pleșoianu (parlamentar PSD) i-a cerut joi, pe Facebook, lui Robert Negoiță, să „clarifice” dacă a aderat la „ideologia #rezist” sau se regăsește în propria teorie a celor „care nu-și fac treaba sau o fac prost”.
„Primarul #NEGOIȚĂ de la Sectorul 3: <Oamenii care ies să se bată în Piaţa Victoriei din punctul meu de vedere sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar treaba asta se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost… >.
Acum, domnule #Negoiță, nu știu cum să facem… Având în vedere că principalele… sloganuri scandate în Piața Victoriei au fost <PSD – Ciuma roșie> și <MUE PSD>, există doar două posibilități:
1. Fie dvs. nu vă mai considerați primar PSD și tocmai ce ne-ați anunțat că ați aderat la ideologia #Rezist (exprimată complex prin sloganurile de mai sus);
2. Fie vă considerați în continuare primar PSD și tocmai ce ne-ați anunțat că vă regăsiți în propria teorie: <ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost…>. Vă rugăm să clarificați situația”, a scris Pleșoianu.
„Mergeți, domnule Negoiță, în Piața Victoriei dacă așa simțiți, e în regulă. Și nu uitați să strigați și <PSD – CIU.A ROȘIE!>, chiar dacă e slogan nazist. Strigați împotriva <ticăloșilor> și ziceți chiar așa – ia uite ce idee nemaipomenită: <M..PSD!>. Merge, mai ales că-mi ziceți în epistolă că dvs. NU sunteți <primar PSD>…„, a scris pe Facebook deputatul PSD Liviu Pleșoianu, scrie Mediafax.
Acesta i-a mai transmis lui Robert Negoiță, primar al Sectorul 3 și vicepreședinte PSD, să nu uite că și cetățenii care nu protestează sunt tot români.
„Când îmi transmiteți că <cetățenii care protestează în Piața Victoriei sunt români>, să nu uitați să îmi transmiteți în același timp și că cetățenii care NU protestează în Piața Victoriei sunt tot români. Cu alte cuvinte, în viitoarele dumneavoastră discursuri, aștept cu maxim interes să vă aud vorbind și despre cei care au cu totul alte opinii față de cei care protestează în Piața Victoriei. Pentru că, deși poate vi se va părea surprinzător, și cei care NU protestează sunt tot români. Ba chiar – dacă mă înșel, vă rog să mă corectați! – printre cei care NU protestează în Piața Victoriei sunt mult mai mulți dintre cei care v-au votat pe dvs. primar decât se regăsesc printre cei care protestează în Piața Victoriei…”, a menționat Pleșoianu.
Deputatul PSD a adăugat că în politică nu ai voie să nu-i aperi pe cei care te-au ales într-o funcție.
„Da, domnule Negoiță, trebuie să îi reprezentăm pe toți românii. Dar asta nu înseamnă că nu venim, în politică și la alegeri (oricare ar fi ele), cu un program, cu o viziune, cu un set de propuneri. Sigur că trebuie să urmărești binele tuturor, dar ești votat de cine ești votat tocmai pentru că alegătorii tăi aderă la ceea ce propui, se simt aproape de ceea ce spui, au un set de valori comun. Te aleg pe tine și nu pe altul pentru că ei chiar cred în ce spui. Și atunci NU AI VOIE, măcar din elementar bun-simț, să nu îi reprezinți ȘI pe cei care te-au ales, mai ales atunci când ceilalți le adresează cuvinte grele!…Am o curiozitate, stimate domn: dumneavoastră chiar nu cunoașteți principalele două… sloganuri ale celor pe care observ că îi discriminați pozitiv în relație cu cei care v-au ales? Să nu știți oare dumneavoastră, domnule Negoiță, că cei din Piața Victoriei strigă cel mai des: „MU.E PSD” și „PSD – CIU.A ROȘIE”!? Nu știați asta? N-am fost în ultimele luni, simultan, pe aceeași planetă, domnule primar PSD de la Sectorul 3?”, a scris Liviu Pleșoianu.
Primar de …catifea!
Robert Negoiță, vicepreședinte al PSD, a scris vineri, pe Facebook, că simte uneori nevoia să iasă să protesteze în Piața Victoriei din cauza lipsei transparenței în cheltuirea banului public și a lipsei unui cadru legislativ coerent și clar.
„Constat că declarația pe care am făcut-o recent, referitor la românii care protestează în Piața Victoriei și despre care spuneam că sunt în stradă fiindcă unii ticăloși nu își fac treabă sau nu și-o fac așa cum ar trebui, a trezit și interesul unui prezidențiabil, mai precis al domnului Liviu Pleșoianu. Am citit opinia dumnealui și vreau să îi răspund, cu atât mai mult cu cât, domnia să se dorește Președintele țării, deci reprezentantul tuturor românilor. Stimate domnule Plesoianu, cetățenii care protestează în Piață Victoriei sunt români. Adică tocmai oamenii cărora va doriți să le fiți Președinte. În calitate de primul om al unui stat, așa cum vreți să ajungeți, sarcina dumneavoastră este să îi reprezentați echidistant și corect pe toți cetățenii respectivului stat. Mai mult, să nu semănați ură și nici să nu încurajați un comportament care să ducă la dezbinare”, a scris vineri, pe Facebook, primarul sectorului 3 al Capitalei, vicepreședintele PSD Robert Negoiță.
Edilul, cunoscut mai degrabă ca om de afaceri (cu probleme imense fata de ANAF, impozite si taxe restante sau neplatite) nu a scris în viața lui un text atât de lung. Acesta, în nemulțumirea lui, indusă la comandă, a reiterat faptul că ar ieși să protesteze în Piața Victoriei și a explicat că motivele sale sunt lipsa transparenței în cheltuirea banului public și lipsa unui cadru legislativ coerent și clar.
„Cât despre declarația mea, da, este o afirmație în care cred și care nu prezintă vreun punct de vedere nou. Eu am fost și rămân consecvent și mereu am susținut că este nevoie că noi toți, din administrația locală, centrală sau simplii cetățeni, să ne facem treabă corect și serios. Aș vrea să reiterez ceea ce am spus și cu alte ocazii. Da, și eu simt nevoia uneori să ies în Piață Victoriei și va voi enumera două dintre nemulțumirile mele, implicit motivele pentru care aș face asta:
1) lipsa transparenței în ceea ce înseamnă cheltuirea banului public și în ceea ce ține de procesul decizional;
2) lipsă unui cadru legislativ coerent și clar, care să ne ajute să ne facem treabă fără blocaje, în mod transparent, rapid și corect. Nu am înțeles, din ceea ce ați afirmat, sintagma “primar PSD”. Țin să va aduc la cunoștință că eu sunt Primarul Sectorului 3, deci al tuturor cetățenilor din Sectorul 3″,
a precizat Robert Negoiță.
Corect, este primar al tuturor, dar a candidat pe lista PSD, ca membru al acestui partid, sub programul social-democratilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.