Apa este izvor de sanatate

Apa este izvor de sanatate

0 96

Cu totii stim ca apa este vitala, ca trebuie sa bem minimum doi litri de apa pe zi, ca prin consumul de apa putem slabi si ca pielea hidratata si nu imbatraneste la fel de repede. Ceea ce multi nu stiu, insa, este ca apa ne poate feri de afectiuni mult mai grave, cum ar fi bolile cardiovasculare, stresul sau chiar cancerul. Totul de depinde de cum, cand si ce fel de apa bem.
Apa este cel mai bun medicament. Biofizicienii care practica medicina alternativa recomanda consumul corect de apa. Foarte multe afectiuni se produc din cauza ca oamenii nu consuma cata apa ar trebui. Astfel ca un pahar de apa baut imediat dupa trezire ajuta la activarea organelor interne si curatarea toxinelor, un pahar cu apa consumat cu 30 de minute inainte de masa ajuta digestia unul inainte de culcare ajuta la evitarea unui atac de cord sau atac celebral.
Apa trebuie bauta in functie de greutate si de activitatea pe care o avem. Cantitatea de apa care trebuie consumata pe zi oscileaza intre doi si patru litri. Sportivii si fumatorii, de exemplu, trebuie sa bea mai mult de 2 litri de apa pe zi. Nu orice fel de apa este buna de baut.
Pentru a fi siguri ca apa pe care o consumam si cea cu care ne spalam este benefica pentru organism, putem folosi aparate care se filtreaza apa de la robinet sio face sa devina alcalina sau acida, dupa necesitati.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.