Anul Nou vine cu debransari pentru brasoveni

Anul Nou vine cu debransari pentru brasoveni

0 87

Apartamentele blocurilor din 16 asociatii brasovene au caloriferele reci. Pentru ca nu si-au platit datoriile, asociatiile nu au primit caldura in aceasta iarna. Numarul locuintelor care vor fi debransate la Brasov ar putea creste insa. 23 de asociatii risca deconectarea de la sistem daca nu incheie pana la 31 decembrie contracte de furnizare si conventii individuale cu firma Tetkron.
Incepand cu prima zi a anului 2011 firma TETKON va asigura serviciul de producere, transport,distributie si furnizare a energiei termice in municipiul Brasov. Toate asociatiile de proprietari au fost instiintate din timp despre obligativitatea incheierii unor contracte si conventii individuale pentru ca firma sa furnizeze agentul termic in conditii optime si legale. 23 de asociatii nu au incheiat insa pana acum nici un fel de contract.
Atat cei care nu au semnat deloc contracte cat si cei care nu si-au finalizat toate demersurile pentru conventiile individuale vor ramane fara apa calda si caldura din ianuarie 2011.
Cateva mii de locuinte din Brasov nu au caldura si apa calda inca de la inceputul sezonului rece si nu vor avea nici in continuare din cauza datoriilor. Cele 16 asociatii debransate au acumulat o datorie de 2.670.000 de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.