Antonescu: Boc, un analfabet politic!

Antonescu: Boc, un analfabet politic!

0 133

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat sambata, cu ocazia Conferintei Nationale a Cluburilor Studentesti Liberale, ca premierul Emil Boc este un „analfabet politic si constitutional” si i-a indemnat pe tinerii liberali sa nu ingroase randurilor oamenilor politici cu prea putina stiinta de carte.
„Primul-ministru al Romaniei, chiar daca este profesor de drept constitutional, este un analfabet politic, evident, si constitutional. Daca puterea actuala a dus la deplina maturitate viciile mostenite din comunism si crescute chiar pe teritoriul libertatii, datoria noastra este sa luam lucrurile de la capat, sa intelegem cu ce suntem si noi vinovati de situatia in care a ajuns astazi Romania, pentru ca suntem toti vinovati”, a spus Antonescu, prezent la Conferinta Nationala a CSL.
Liderul PNL s-a adresat participantilor, parafrazandu-l pe Varujan Vosganian, care declarase anterior ca a fi tanar inseamna a fi indisciplinat, explicand ca indisciplina trebuie facuta fata de anumite criterii si, pentru a fi indisciplinat, „trebuie sa-ti dea mana”. Antonescu a atras atentia studentilor liberali ca prima lor grija, chiar daca fac politica, este de a invata si le-a transmis sa nu ingroase randurilor politicienilor „cu prea putina stiinta de carte”.
„Romania este o tara care, pe masura ce creste numarul doctorilor in diferite stiinte, si imi cer scuze pentru doctorii autentici in diferite stiinte, nu eu sunt de vina pentru inflatia care batjocoreste efortul doctorilor autentici, in timp ce creste numarul doctorilor in diferite stiinte scade cunoasterea si stiinta de carte (…) Daca nu invatati suficient, riscati sa proliferati una din bolile teribile ale politicii romanesi, sa ingrosati randurile oamenilor politici cu prea putina stiinta de carte”, le-a spus Antonescu celor prezenti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.