ANGELA MERKEL CONPLET IRATIONALA, IN FATZA UNEI IMINENTE PRABUSIRI PSIHICE !!

ANGELA MERKEL CONPLET IRATIONALA, IN FATZA UNEI IMINENTE PRABUSIRI PSIHICE !!

0 389

Marile agenţii internaţionale de presă, numeroase ziare sau reviste atentioneaza sever despre pierderea accentuată de popularitate a cancelarei Germaniei, Angela Merkel.  Există voci importante din ţară care-i cer demisia, pentru  situaţia în care a ajuns ţara în urma politicii hazardate a cancelarei în cazul migranţilor. În contextul respectiv nu a surprins faptul că, citând un celebru psihanalist german, revista pariziană „Le Point.fr” a scris că Angela Merkel se află în pragul unei depresii nervoase, adica. „Exces de narcisisim, politică iraţională în problema migranţilor, pierderea contactului cu realitatea”.
Constatarea psihanalistului Hans-Joachim Maaz este tranşantă: cancelara Germaniei prezintă toate simptomele unei depresii nervoase. „Merkel suferă, precum cei aflaţi la putere, de un orgoliu, care, cu timpul, a făcut-o să devină impermeabilă în faţa criticii”. Chiar mentorul ei, marele unificator Helmuth Kool avertiza ca politica Angelei Merkel este complet iraţională”, ea recurgând la gesturi „emoţionale” cu scopul de a obţine asentimentul unui mare număr de oameni, în loc să ia decizii raţionale, el evocând în acest sens oprirea centralelor nulcleare germane după catastrofa de la Fukushima din Japonia.

Comportamentul cancelarei, „din ce în ce mai netratabil”, arată după el, ea nu mai este cu picioarele pe pământ. Hans-Joachim Maaz compară comportamentul Angelei Merkel cu cel al unei celebrităţi. „Acesta începe prin singurătate, urmează alcoolul şi în final depresia”. Specialistul german merge şi mai departe şi se arată convins de iminenţa unei prăbuşiri psihice. În context el susţine că acest comportament narcisist este „periculos pentru Germania”. Dacă, totuşi, cancelara nu a clacat, faptul se datorează unei popularitatăţi foarte importante, crede psihanalistul respectiv.proteste köln ref
Acum 40% dintre germani reclamă demisia Angelei Merkel, ei considerând că este responsabilă pentru proasta politică de primire a refugiaţilor, îndeosebi după dezvăluirile referitoare la agresiunile sexuale din noaptea Anului Nou, care ar fi avut loc la Koln, dar şi în alte oraşe şi regiuni ale ţării.
Reamintim că, până acum, Germania a primit peste 1,1 milionae de migranţi în întreg anul 2015. Pe urmă, zilele trecute, s-a anunţat că, pentru a limita sosirea migranţilor, guvernul cancelarei Angela Merkel a anunţat că va înăspri condiţiile de regrupare familială, suspendând pentru doi ani posibilităţile pentru anumiţi migranţi de a-şi aduce membri ai familiilor lor în această ţară.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.