Andrei Rosu va alerga de la Brasov la Bucuresti

Andrei Rosu va alerga de la Brasov la Bucuresti

0 86

Andrei Rosu, bucuresteanul de 33 de ani, fost component al trupei Gaz pe Foc, va alerga 177 de km, distanta de la Brasov la Bucuresti, joi 3 si vineri 4 noiembrie 2011, pentru a sustine Fundatia Hospice Casa Sperantei. Fundatia este dedicata ingrijirii pacientilor diagnosticati cu o boala incurabila, aflata intr-un stadiu avansat.
“Daca pana ieri nu aveam nicio emotie, ocupandu-mi mintea cu planificarea si ultra planificarea alergarii, astazi am inceput sa simt ceva fiori prin stomac… Incep sa realizez ca, totusi, este vorba despre 177 de km, despre alergare pe astfalt, pe DN 1, pe timp de noapte, in plina toamna, printre caini si masini etc” a scris Andrei pe logul personal.
Andrei s-a gandit sa tina publicul la curent cu informatii “live” pe tot parcursul alergarii si va implementa un concept numit Run News-Letter. Astfel, el va trimite pe mail, la interval de o ora, informatii despre cum decurge acest proiect ambitios.
Startul se va da din fata sediului Hospice Brasov astazi, la ora 11.00. maratonul se va temina maine la intrarea in Bucuresti. Durata estimata a alergarii este de 29 ore. Fara puncte de hidratare si de alimentare, fara drumuri inchise circulatiei auto, fara muzica si baloane, fara asistenta medicala, fara concurenti, fara termene limita si timpi intermediari, fara aplauze de la spectatori, fara podium, fara medalie de finisher…
Andrei Rosu mai are de parcurs doua ultra-maratoane (februarie si martie 2012) pana sa devina primul om din lume care a alergat 7 maratoane si 7 ultra-maratoane pe 7 continente. A facut primul sau pas de maratonist la Polul Nord si de atunci nimic nu i s-a mai parut imposibil, dorind sa demonstreze ca noi ne trasam propriile limite.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.