ANAF. Dispar 1/3 din administratiile fiscale

ANAF.
Dispar 1/3 din administratiile fiscale

0 231

Restructurarea la nivelul sectorului fiscal va duce la disparitia a peste 30% dintre cele 424 de administratii financiare existente in teritoriu, urmand sa existe si disonibilizari la Garda Finaciara, Vama si Trezorerie, potrivit presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar. „Probabil in ianuarie – februarie va incepe procesul. Vor fi desfiintate multe administratii fiscale locale, dar nu cred ca se va injumatati numarul. Vor disparea toate administratiile financiare fara trezorerii.
Sunt circa 50 de administratii care au doar partea de administrare financiara. De asemenea, vom desfiinta administratiile care sunt foarte apropiate geografic. Romania nu-si poate permite administratii financiare la 5-6 km una de alta. Vor disparea peste 30% din admi¬nis¬tratiile financiare, care au fost infiintate in ultimii 20-30 de ani pe criterii administrative”, a declarat Blejnar intr-un interviu acordat ZF.
El a mentionat ca obiectivul este ca la sfarsitul primului trimestru din 2011 sa fie finalizat procesul de comasare sau desfiintare a circa 150 de administratii financiare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.