Americanii au instalat-o deja pe noua Kovesi – Jessica Kim!

Americanii au instalat-o deja pe noua Kovesi – Jessica Kim!

0 71

 

După plecarea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, o nouă „Kovesi” va apărea în România.
Aceasta a fost instalată deja în funcție de Statele Unite ale Americii. Este vorba despre Jessica Kim, cea care va supraveghea lupta anticorupție din România din partea Departamentului Justiției din SUA. Cu alte cuvinte SUA nici nu se mai chinuie să racoleze vre-un acoperit cu dublă cetăţenie, ci îşi impun direct un om.
Chiar ni se pare mai corect, măcăr dispare prosteala aia propagandistică că doar baronetul autohton pune presiune pe ,,independenţa justiţiei” şi că nu există dosare făcute la ,,comandă”.

A plecat Laura Codruța Kovesi… A plecat și Hans Klemm…
Dar iată că România tot s-a trezit pe cap cu un nou supervizor al luptei anticorupție. Care însă, ce-i drept, va purta titulatura de Resident Legal Advisor, urmând să ofere asistență în domeniul Justiției în eforturile de combatere a corupției, spălării banilor și crimei organizate.
Iar parcă special pentru ca ,,să moară și capra vecinului”, „noua Kovesi”, pe numele său Jessica Kim va superviza nu doar lupta anticorupție din România din partea Departamentului Justiției din Statele Unite ale Americii, dar și pe cea din Bulgaria!”, dezvăluie Național.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.