Alesii predeleni voteaza frig pentru populatie

Alesii predeleni voteaza frig pentru populatie

0 55

Alesii locali din Predeal isi condamna concetatenii la inghet in case. Dupa ce au aprobat procedura de atribuire a lemnelor de foc pentru familiile cu venituri reduse, consilierii care formeaza majoritatea s-au opus taierii copacilor. 80 de familii tremura de frig doar pentru ca alesii opozitiei vor cu orice pret sa-i pune bete in roate primarului portocaliu.
Din pricina altitudinii la care se afla, predelenii pot spun ca iarna tine la ei 6 luni pe an. Un amanunt de care nu se sinchisesc alesii locali, care si-au condamnat concitadinii cu venituri reduse sa ingheate in case in aceasta iarna. La ultima sedinta de consiliu local, primarul Ionut Goidescu a inaintat un proiect de hotarare pentru atribuirea lemnelor de foc acestor familii. Consilierii care formeaza majoritatea, in frunte cu Liviu Cocos, fost candidat la functia de primar din partea liberalilor, au votat impotriva atribuirii lemnelor, fara vreo explicatie.
Chiar si in conditiile in care disesiunile din sanul excutivului predelean sunt evidente, edilul spera totusi ca, pana la sfarsitul anului, sa-i convinga pe alesii locali ca predelenii lipsiti de mijloace trebuie sa isi primeasca ajutorul pentru incalzire stipulat de lege.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.