Aflat în arest la domiciliu, (ca si Cancescu…) Primarul din Miercurea Ciuc,...

Aflat în arest la domiciliu, (ca si Cancescu…) Primarul din Miercurea Ciuc, suspendat din funcție!

0 623

Se vede de la distanta maniera in care se actioneaza de la nivelul parchetelor, existenta unui” plan tematic” de actiune, care se deruleaza cu viteza data mai degraba de …personal. Nu intamplator de la nivelul conducerii parchetelor s-a cerut suplimentare de personal si logistica, Regimul Basescu a furnizat mult prea multa marfa pentru cati procurori sunt. „Temele” care se deruleaza avanseaza incet si sigur de la ministri la parlamentari, de la presedintii de judet la primarii de municipii resedinta si incet si sigur se vor apropia si de primarii si consilierii de orase si comune.

Modelu Cancescu aplica si la Miercurea Ciuc

Primarul și viceprimarul din Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, respectiv Szoke Domokos, au fost suspendați din funcție joi, de prefectul Harghitei, în urma comunicării că față de cei doi s-a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Informația a fost confirmată de viceprimarul aflat în funcție, Antal Attila, care va prelua și atribuțiile celor doi.

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert, și unul dintre viceprimari, Szoke Domokos, se află în arest la domiciliu, pentru 30 zile, într-un dosar în care sunt acuzați de DNA de abuz în serviciu.

Pentru cine nu stie, primarul Raduly este socotit mai „tare” in Secuime decat Cancescu la Brasov sau Mazare la Constanta,

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.