Aflam de la Politie

Aflam de la Politie

0 61

Pentru ca tot am vrut sa vad cum va fi programul acesta redus al politistilor, ordonat de un guvern care, de fapt, nu e, si care crede ca, prin taierea unor ore, il vor apuca pe Dumnezeu de picior si va curge lapte si miere prin tara din degetul Sau mare, am aflat de la un amic care injura in curtea IJP Brasov, ce se mai fura.
Astfel, brasoveanul Csaba O., de 35 de ani, a incercat sa-si faca rost de un telefon mobil, ca sa-si sune iubita. Ideea i-a in autobuz, filand buzunarul unui calator, unde acesta isi bagase mobilul la care tocmai vorbise.
Pentru comiterea infractiunii de furt califica, hotul s-a ales cu. un mandat de arestare preventivã în lipsã, pe o perioadã de 29 zile. Politistii Biroului Investigatii Criminale l-au identificat si retinut ieri pe barbat, in timp ce se afla pe Calea Fagarasului, iar acuma acesta va fi cercetat pentru intreaga sa activitate infractionala, pentru ca este cunoscut la Politie si stie unde e beciul.

Un alt brasovean, Ion A., in varsta de 32 de ani, se plictisise sa mearga ecologic, adica pe jos, si a pus ochii pe mopedul unui adolescent, cu care a vrut sa plece.
Vehicolul, in valoare de 1.000 de lei, fusese lasat de proprietar in scara unui bloc de pe strada Sitarului. Spre ghinionul faptasului, motorul nu a vrut sa o ia “din prima”, iar hotul a fost surprins chiar de pagubas si de un vecin al acestuia.
In loc sa o stearga la brat cu libertatea, suspectul a devenit brusc violent si a incercat sa-i loveasca pe cei doi, care, la randul lor si fiind in superioritate, l-au luat la bumbacit. Dupa care au aparut si politistii, l-au inhatat si l-au dat pe mana instantei de judecata, care l-a potcovit cu arestare preventiva pentru talharie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.