Afirmatii infirmate

Afirmatii infirmate

0 288

Se cunoaste ce valva si cate discutii a starnit chestia cu marirea salariilor in sistemul educational. Cele 50% acordate au aprin focuri mocnite sub spuza neagra a intereselor politice, cu toate ca majorarea a fost votata cam de intreaga asistenta, probabil ca sa aiba ce toca mai apoi, se poate banui …ce?
Si se cunoaste si iubirea dintre primarul Brasovului, George Scripcaru, si seful Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, precum si dragostea ce si-o poarta formatiunile politice din care fac parte cei doi.
Si ca sa nu se stinga focul acestor iubiri, schimburile de focuri verbale, cu gloante de acuze, se desfasoara perfect si ca in curtea gradinitei.
Astfel, pedelistul primar Scripcaru, ca om care s-a sacrificat, trecand muntii ca sa faca ordine in Brasov, il acuza pe penelistul sef al judetului – in particular director de mini-gradina zoologica – precum ca de aia nu are bani sa le dea celor din invatamant pentru ca cel din urma i-ar fi papat prin alte parti.
Omul cu judetul insai-o intoarce elegant, ca la volei, ping-pong si alte sporturi peste plasa, aratand ca banii pentru aceste slarii marite nu trec prin vistieria sa (profesionala), asa ca nu trebuie sa fie acuzat ca ar fi mancat usturoi. Ba din contra, Cancescu il acuza pe Scripcaru ca s-a lacomit prea mult la cazanul cu gogosi si i s-a aplecat, daca nu stie ca banii despre care este vorba vin, de la Ministerul Invatamantului, cu destinatie precisa, picand din respectiva punga nici cat pentru o ceapa degerata.
Inclin, in cazul de fata, sa-i dau dreptate presedintelui CJ, cunoscand si atmosfera, si logica, si nivelul spiritual care domnesc prin cele doua formatiuni politice.
Este pacat insa ca, nici pe plan local si spre folosul comunitatii, vrajba de la Centru nu e stinsa, fiecaruia parandu-i-se ca celalalt fura mai mult si nu-ilasa si lui destula carnita pe ciolan.
Cand se va termina oare porcaria asta?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.