Aeroportul Brasov GhimbavMarele obstacol a fost depasit !

Aeroportul Brasov Ghimbav
Marele obstacol a fost depasit !

0 199


Un singur lucru dificil mai statea in calea aeroportului Brasov: ordonanta prin care terenul necesar constructiei trece din proprietatea Institutului cartofului in proprietatea Consiliului Judetean Brasov.


Ordonanta in cauza a fost adoptata miercuri de guvern, astfel incat constructia va putea incepe in curand. Legat de acest aspect am luat o scurta declaratie consilierului judetean, Iancu Vespasian Augustin, presedintele comisiei pentru realizare a aeroportului, din cadrul Consiliului Judetean Brasov. Domnia sa ne-a declarat urmatoarele:


“Sunt foarte bucuros ca munca noastra, a tuturor celor care am pus umarul la realizarea acestui proiect deosebit pentru brasoveni, care il considera o prioritate (dupa cum se stie in sondajele de opinie se releva faptul ca aeroportul este, dupa drumurile judetene, al doilea in ordinea prioritatilor cetatenilor judetului), va fi in curand incununata de demararea lucrarilor.


Aceasta ordonanta era ultimul act de care mai era nevoie pentru a se putea trece la urmatoarea etapa, definitivarea contractelor, finantare, proiectarea etc. De fapt, absenta actului de proprietate asupra terenului a intarziat si parafarea contractului cu firma care a castigat licitatia, contract care a stat in asteptare pentru clarificarea aspectelor legate de teren. In momentul de fata, nimic nu mai sta in calea aeroportului, a carui constructie va putea incepe in curand si daca nu intervin situatii deosebite, in 2009 cel tarziu, vom putea decola de pe Aroportul Brasov – Ghimbav”


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.