Adrian Nastase despre Cazul Ridzi

Adrian Nastase despre Cazul Ridzi

0 104

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a criticat, vineri, declaratiile presedintelui Traian Basescu, in care asemana Cazul Ridzi cu Cazul Nastase, apreciind ca a face o astfel de comparatie „arata fie o minte total nepregatita pentru orice exercitiu logic, fie o rea-vointa diabolica”.
„Basescu a dat, din nou, un mesaj catre slugile sale. ‘Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara!”. (…)Cazul Ridzi nu intra in ‘categoria Nastase’, ci in categoria ‘EBA’ sau in categoria ‘clanul Basescu’. In timp ce mie mi s-au construit, cu abuzuri inimaginabile si fara precedent, dosare politice in jurul unor acte politice si de guvernare, chiar de catre Basescu si de instrumentele numite de el in diferite functii – Monica Macovei si Daniel Morar – cazul Ridzi este extrem de simplu: este cazul, dovedit deja in media, de folosire clara a banilor publici in folosul campaniei electorale de alegere a Elenei Basescu, posibil chiar cu acceptarea tacita sau explicita a lui Traian Basescu, in Parlamentul European. Este un caz aproape la fel de banal ca si cel al Robertei Anastase, si care ar fi trebuit sa fie doar in zona de interes a unor procurori aflati la inceput de activitate”, a precizat Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul personal.
In opinia presedintelui CN al PSD, mai important decat comparatia cazului sau cu cel al Monicai Iacob Ridzi este mesajul pe care Basescu il transmite catre toti colaboratorii sai, „de la Petre Roman si pana la cei care il mai sustin azi – apropiati (Boc, Udrea, Anastase) sau mai putin apropiati, parlamentarii”. „Iar acest mesaj este unul singur: ‘Nu contati pentru mine!”.
„Nu ma intereseaza soarta voastra, decat atunci cand imi serveste mie, cand imi respectati ordinele. In rest, descurcati-va!”, a mentionat Nastase.
Liderul Consiliului National al PSD a adaugat ca niciun astfel de mesaj nu-i va impiedica pe cei care sunt „organic legati de ‘clanul Basescu’ sa continue sa marsaluiasca disciplinat” alaturi de seful statului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.