Acoperisul Prefecturii: copilul cu doua moase, ramane cu buricul netaiat

Acoperisul Prefecturii: copilul cu doua moase, ramane cu buricul netaiat

0 93


De ceva timp, la trecerea pe langa Cladirea in care functioneaza Prefectura, Consiliul Judetean si Curtea de Apel , pe partea dinspre Liceul Unirea, te intampina o placuta ce indeamna la ocolirea zonei, intrucat cad bucati din acoperis.

Intrucat singurul demers a fost amplasarea placutei, Primaria a adresat o somatie celor trei institutii pentru a repara acoperisul si fatada in 24 de ore, in caz contrar urmand a se aplica o amenda de 10.000 de lei institutiilor mentionate.


Toate bune si frumoase numai ca…administratia judeteana prin vocea Presedintelui Aristotel Cancescu sustine ca ar fi treaba Prefecturii care a tinut mortis, pe vremea Prefectului Aurelian Danu sa ia etajul in administrare. In plus, cladirea este revendicata de Curtea de Apel Brasov, care ocupa etajul al doilea.


Asadar, cine repara cladirea? Cine are obligatia sa o faca? Asadar ramane ca in zical, copilul cu doua (trei) moase ramane cu buricul netaiat.


Mai conciliant, subprefetul Szakal Andras a initiat semnarea unui protocol in trei intre Prefectura, Consiliul Judetean si Curtea de Apel, prin care toate cele trei institutii sa participe financiar la investitie. Protocolul chiar s-a materializat, dar, spune Szakal, este imposibil de rezolvat problema in 24 de ore. Este o procedura legala, pe care cei implicati vor trebui sa o respecte si asta dureaza.


Daca totul ar fi inceput cu doua luni in urma era altceva! Deocamdata, atentie, cad bucati din acoperis! Ocoliti!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.