ACEȘTI BOLNAVI CARE GUVERNEAZĂ LUMEA

ACEȘTI BOLNAVI CARE GUVERNEAZĂ LUMEA

0 45


Daca Joe Biden va câștiga alegerile, America riscă ca omul cel mai puternic de pe planetă, in 1-2 ani sa fie diagnosticat cu Alzheimer.
Comportamentul, atitudinea, limbajul si conținutul discursurilor ale acestuia pe timpul campaniei electorale la diferitele mitinguri si intâlniri televizate au trădat simptomele unui MCI (deficit cognitiv minor) in evoluție, de fapt, o primă atingere pâna la Alzheimer sau o alta formă de demență. Pentru exemplificare:
– in intâlnirea televizată cu Donald Trump, l-a numit” George” pe președinte in cursul discuției cu acesta;
– in câteva situații era convins că el candidează pentru Senat si nu pentru funcția de președinte al SUA;
– la ultimul miting de la Philadelphia și-a imbrătișat sora, convins ca era soția lui și apoi a prezentat publicului un cetătean, convins că era unul din fii lui (care e mort din 2015).
Intr-o zi la Casa Albă s-ar putea să confunde si butoanele!

In confruntarea dintre Donald Trump versus Establishment si mainstream media se pune intrebarea cine va câstiga, iar raspunsul il vom afla in următoarele zile…
Rămâne de văzut dacă Biden, un senior de 78 ani amnezic, operat de 2 ori de anevrism cerebral, suferind de MCI, corupt, etc. va câștiga prin fraudă imensă în care trebuie să includem și o manipularea permanentă fără precedent făcută în cei 4 ani de mandat Trump, de către mainstream media din SUA și din lume.
La Casa Albă nu va mai fi un lider mondial autentic, ci va guverna Kamala Harris, iar jocurile vor fi facute de multinationalele globaliste, miliardarii Gates, Soros, etc. și alți vectori de putere ai ocultei mondiale.
Probabil ca FIRST AMERICA o să ramână doar o amintire frumoasa. Ce păcat!
From First America to Last America.
Încă o dată se adeverește faptul că lumea este guvernată de oameni bolnavi. Si totusi, de ce votăm, ignoranți, incompetenti, bolnavi, corupti, etc.?
Să fie o explicație doar aplicarea la alt nivel in SUA a efectului Dunning-Kruger? Sa nu fi avut „democratii ” americani un alt candidat mai bun decât Biden pentru alegerile prezidentiale?

Ceva este putred in America ca si in Romănia si, de altfel, în intreaga lume, iar noi nu putem decât sa constatăm. In concluzie, indiferent daca Donald Trump va caștiga sau nu al doilea mandat de președinte al SUA, nimeni dar nimeni n-a mai avut curajul de la J.F.Kenedy si până la EL să atace Oculta Mondială, Noua Ordine Mondială sau Establishmentul ori Sistemul cum mai este denumit și coruptia din cadrul acestora, globalizarea, etc.

Ștefan Trașcă

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.