Accident pe strada Avram Iancu

Accident pe strada Avram Iancu

0 166

Ieri, sa-i zicem inca dimineata, adica in jurul orelor 10.00, doua autoturisme, ambele marca Renault, deci surori sau frati, insa unul Megan, celalalt Kaleos, s-au tamponat pe strada Avram Iancu din Brasov. In urma impactului, ambele s-au proptit in coltul unei case care nu s-a dat la o parte din calea lor. Masinile au ajuns serios sifonate in partea din fata dupa acest impact
Potrivit celor declarate de purtatorul de cuvant al IJP Braºov, Liviu Naghi, dupa primele cercetari si constatari accidentul a fost provocat de o femeie in varsta de 49 de ani, aflata la volanul Megan-ului, care nu a acordat prioritate celuilalt Renault.
Soferita a declarat dupa acest incident: „Nu-mi dau seama nici acum ce s-a intamplat. Totul a durat o fractiune de secunda. Eu stiu ca aveam prioritate, iar masina care venea din sens opus, cu viteza mare, asa cum am apreciat eu, a intrat in a mea”.
Cealalta parte in incident isi sustine, la randul ei, nevinovatia. Urmeaza sa se stabileasca imprejurarile exacte in care a avut loc accidentul.
Din fericire nu au existat victime, ci doar o portie buna de spaima si, bineinteles, pagube materiale.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.