Absorbtie de fonduri EU pe muzica populara

Absorbtie de fonduri EU pe muzica populara

0 91
Caravana de informare in toate comunele brasovene. Cetatenii vor afla despre accesarea de fonduri europene in agricultura dar si despre subventiile de care pot beneficia in cadrul unei campanii care ii aduce pe specialisti in fata satenilor. Obiectivul campaniei este cresterea indicelui de absorbtie efectiva si corecta a fondurilor neramburasabile acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit cu sprijinul Ministerului Agriculturii este in plina campanie de informare prin tara . Dupa ce a inceput in 13 martie in judetul Alba caravana "PNRD vine in satul tau" a ajuns in judetul Brasov unde va poposi in fiecare comuna.
Scopul caravanei este informarea cetatenilor din mediul rural despre oportunitalile europene financiare pe care le au.
In Piata Sfatului din Brasov la deschiderea caravanei au participat si cativa tineri din comunele brasovene Recea si Dragus care au incantat publicul prin promovarea traditiilor din zona. In perioada urmatoare caravana va poposi in data de 16 aprilie la Rasnov, Cristian, Voila si Lisa urmand in 17 aprilie comunele Harman si  Bod iar in 18 aprilie caravana va fi in Dumbravita si Codlea.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.