A vandut Unirea Urziceni !

A vandut Unirea Urziceni !

0 180

Dumitru Bucsaru a anuntat ca a vandut marti Unirea Urziceni primariei din Chiajna. Astfel doar noua jucatori din actualul lot al Unirii vor merge sa joace la Chiajna.
Fostul finantator al formatiei ialomitene, a inaintat la LPF o hartie prin care cere mutarea echipei Unirea Urziceni la Chiajna, motivand prin inceputul reparatiilor la stadionul din Urziceni.
„Din doua echipe vrem sa facem una tapana ca sa putem sa rezistam. E implicat Consiliul Local cu un actionar si cu Mitica Bucsaru in acest proiect. Concordia Chiajna va fuziona cu echipa din Berceni. Primaria din Chiajna detine mai mult de 50 la suta din actiuni. Antrenorul se stie, este Costel Orac. Sunt 9 juctaori de la Unirea care vin la Chiajna din retur. Todoran, Rusescu, Paduretu, Nicu, Muzac, Musat, Cernea, Blay, Balgradean sunt jucatorii care vin la noi. Pentru celalalt actionar suntem in tratative. Bucsaru nu renunta definitiv. Suntem prieteni, nu i-am oferit nicio facilitate in oras pentru echipa. Nu mi-a cerut nimic, e un sprijin comun la echipa. Noi vrem sa promovam si el sa ramana in prima liga.
Din vara se va numi Unirea Chiajna, sau vom cauta o titulatura cat mai adecvata. Proiectul nostru e pe termen lung, avem o baza cu 10 terenuri de antrenament, 2 sali de sport, hotel, sala de sport, tot ce trebuie pentru un club care se respecta. Stadionul e englezesc, singurul acoperit din tara. Numarul de locuri il facem in functie de spectatori. Are peste 5000 de locuri.”, a declarat Mircea Minea, primarul din Chiajna.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.