A fost gasita si Ana Maria Coman

A fost gasita si Ana Maria Coman

0 162

Ieri dimineata salvamontistii au reusit sa gaseasca si sa scoata de sub zapada si cadavrul tinerei Ana Maria Coman, prietena si insotitoarea lui Andrei Jora, al carui trup neinsufletit fusese gasit cu doua zile mai inainte, si aceasta la mai bine de sase luni de cand doi tineri au fost surprinsi de o avalansa in Bucegi.
Cu toate ca, la vremea respectiva, trupurile celor doi fusesera cautate mai bine de doua saptamani, la insistentele parintilor, abia acuma trupurile lor au fost scoase la iveala de ploile torentiale de la inceputul saptamanii, care au cauzat accelerarea topirii zapezilor de circa sapte metri in acele locuri.
Ana Maria si Andrei plecasera pe munte in 22 noiembrie 2008. La un moment dat au sunat la Salvamont. Din pacate, la scurt timp, au fost surprinsi de o avalansa. Dupa disparitia celor doi, zeci de salvamontisti au cautat zile la rand trupurile lor. Salvatorii au fost ajutati in actiunile lor de catre colegi din Austria si de catre persoane din cadrul SRI, insa cautarile nu au avut, atunci, succes.
Cadavrul fetei a fost coborat de pe munte in cursul zilei de ieri.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.