Masinile cu preturi mici acapareaza piata de profil

Masinile cu preturi mici acapareaza piata de profil

0 149

Piata masinilor cu preturi mici va creste enorm de mult pana in anul 2018. Astfel, analistii economici de specialitate considera ca in cel mult 10 ani, aceasta va depasi 70%, dupa cum se arata intr-un studiu al firmei poloneze de cercetare RL Polk.
Ceea ce persoanele avizate considera a fi masini cu preturi reduse, sau low-cost, sunt cele a caror valoare nu depaseste 10 000 de euro, iar modelele axate pe cucerirea pietei de profil sunt: Tata Nano, Volkswagen Up ?i Toyota cunoscut sub denumirea EFC.
Numai anul trecut, piata vehiculelor comerciale de acest tip a crescut cu 9%.
Tarile care vor cunoaste cea mai mare crestere a acestei industriei automobilelor low-cost sunt cele din Asia, in special India, dar si Rusia care va fabrica 1,6 milioane de ma?ini p?n? ?n 2018.
Firma poloneza spune ca Dacia Logan este o exceptie, dat fiind ca Romania are o traditie veche in producerea de autovehicule. Potrivit concluziilor studiului realizat, de obicei, in tarile in care industria vehiculelor pe patru roti este extrem de bine dezvoltata, aceasta piata a automobilelor de nivel mediu este destul de mica, dat fiind ca exista o mai mare disponibilitate pentru achizitionarea unei masini de buna calitate.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.