Masinile cu preturi mici acapareaza piata de profil

Masinile cu preturi mici acapareaza piata de profil

0 61

Piata masinilor cu preturi mici va creste enorm de mult pana in anul 2018. Astfel, analistii economici de specialitate considera ca in cel mult 10 ani, aceasta va depasi 70%, dupa cum se arata intr-un studiu al firmei poloneze de cercetare RL Polk.
Ceea ce persoanele avizate considera a fi masini cu preturi reduse, sau low-cost, sunt cele a caror valoare nu depaseste 10 000 de euro, iar modelele axate pe cucerirea pietei de profil sunt: Tata Nano, Volkswagen Up ?i Toyota cunoscut sub denumirea EFC.
Numai anul trecut, piata vehiculelor comerciale de acest tip a crescut cu 9%.
Tarile care vor cunoaste cea mai mare crestere a acestei industriei automobilelor low-cost sunt cele din Asia, in special India, dar si Rusia care va fabrica 1,6 milioane de ma?ini p?n? ?n 2018.
Firma poloneza spune ca Dacia Logan este o exceptie, dat fiind ca Romania are o traditie veche in producerea de autovehicule. Potrivit concluziilor studiului realizat, de obicei, in tarile in care industria vehiculelor pe patru roti este extrem de bine dezvoltata, aceasta piata a automobilelor de nivel mediu este destul de mica, dat fiind ca exista o mai mare disponibilitate pentru achizitionarea unei masini de buna calitate.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.