A treia zi de control Antifrauda ANAF la Brintex

A treia zi de control Antifrauda ANAF la Brintex

0 1528

Inspectorii Antifrauda sunt in a treia zi de controale la Centrul Comercial Brintex, in cadrul actiunii Cristal, demarata luni dimineata. Multi comercianti si-au parasit standurile dupa inceperea controlului, pretextand ca sunt plecati dupa marfa sau ca vor reveni in scurt timp

Inspectorii Antifrauda sunt in a treia zi de controale la Centrul Comercial Brintex, in cadrul actiunii Cristal, demarata luni dimineata. Multi comercianti si-au parasit standurile dupa inceperea controlului, pretextand ca sunt plecati dupa marfa sau ca vor reveni in scurt timp. Formatiunile mobile ale Directiei Antifrauda, insotite de lucratori de la Brigada de Interventie a Jandarmeriei, monitorizeaza 24 de ore din 24 intrarile si iesirile de marfa si algoritmul de schimbare a componentei echipelor de control.
In cazul celor gasiti cu nereguli in timpul verificarilor, va fi demarat un control amanuntit al activitatii desfasurate pana in prezent. anaf averi1
Inspectorii lucreaza de o jumatate de an la intocmirea de fise documentare pentru fiecare en-gros din tara in parte iar reprezentantii ANAF au efectuat numeroase deplasari la fata locului pentru o documentare cat mai realista. Actiunea va continua pana in 2016, cu o pauza de sarbatorile de iarna, si se se va desfașura concomitent cu actiunea de supraveghere continua a importurilor de bunuri avand ca destinatie aceste depozite en-gros.
Achizitiile intracomunitare vor fi monitorizate de structura Trafic Control a Directiei Antifrauda. In cadrul operatiunii sunt vizate 60 de engros-uri, iar ieri, la ora 9.30, circa 600 de inspectori antifrauda au demarat simultan controalele in primele complexuri en-gros.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.