Apa calda menajera se intrerupe din 25 august pana in 15 septembrie!

Apa calda menajera se intrerupe din 25 august pana in 15 septembrie!

0 746

Toate Punctele Termice alimentate din reteaua de termoficare CET Nord care deservesc cartierele Tractorul, Gara, Mihai Viteazul, Grivitei, Centrul Civic, Ceferistilor, Florilor si Scriitorilor vor fi scoase din functiune. Un comunicat nesemnat al Tetkron, unde nimeni nu-si mai asuma deciziile, transmis vineri catre presa, precizeaza si motivul

Toate Punctele Termice alimentate din reteaua de termoficare CET Nord care deservesc cartierele Tractorul, Gara, Mihai Viteazul, Grivitei, Centrul Civic, Ceferistilor, Florilor si Scriitorilor vor fi scoase din functiune.
Un comunicat nesemnat al Tetkron, unde nimeni nu-si mai asuma deciziile, transmis vineri catre presa, precizeaza si motivul: lucrari de finalizare a retelei de transport, interconectare cu instalatiile existente si reviziile necesare pentru pregatirea sezonului de iarna.
Se pare ca operatiile erau planificate si nu au nicio legatura cu negocierile purtate in ultimele zile pentru a impiedica deconectarea de la reteaua centralizata a Tetkron a celor 8.000 de apartamente bransate la sistemul centralizat.
Reprezentantul municipalitatii, viceprimarul Ciprian Bucur, s-a intalnit si astazi cu managementul Tetkron si cu reprezentantii furnizorului de agent termic, pentru a gasi solutia legala a efectuarii platilor restante inregistrate de Tetkron. robinet
Societatea administrata de Consiliul Local fusese notificata sa-si achite pina in 21 august restanta scadenta de 1,6 milioane de lei si sa-si reesaloneze datoriile catre furnizorul de agent termic, care ameninta ca duminica va sista furnizarea.
Pana la intrunirea AGA Tetkron din 26 august, partile asteapta opinia juridica a Casei de Avocatura angajata pentru a lamuri relatia contractuala dintre furnizorul de agent termic si Tetkron, a carei conducere a demisionat, dupa ce a fost incapabila sa dispuna efectuarea platilor menite sa deblocheze situatia.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.