30 de turisti dati disparuti in Sambata, au fost recuperati de autoritati...

30 de turisti dati disparuti in Sambata, au fost recuperati de autoritati

0 68

30 de turisti, care fusesera dati disparuti duminica la pranz, din cauza furtunii care a afectat localitatea brasoveana Sambata, in noaptea dinspre sambata spre duminica, au fost recuperati spre seara de jandarmi si salvamontistii montani de la Cabana Sambata, aflata la cativa kilometri, pe traseul unui drum forestier, de localitatea Sambata de Sus.


Turistii respectivi au fost cazati sambata la cabana si pentru ca drumul forestier era dificil de strabatut nu s-a mai stiut timp de aproape o zi de ei,accesul la cabana fiind blocat de conditiile meteo nefavorabile.?


Potrivit purtatorului de cuvant al Institutie Prefectului Brasov, Dana Mierea, unii dintre turisti de la Cabana Sambata, ramasi blocati,?s-au aventurat pe drumul forestier pentru a ajunge in localitate. „Numai ca drumul fiind foarte dificil acestia au renuntat la traseu si s-au intors la cabana, de unde au fost recuperati de salvamontisti si de jandarmi, care i-au cautat mai bine de o jumatate de zi”, a precizat Mierea.


?


Cei 30 de turisti vor fi cazati la Manastirea Sambata, ei ajungand duminca seara la manastire, insotiti de prefectul Brasovului, Adriana Dontu si de autoritatile locale, locatiae unde au luat o masa calda.


?


Marius Ola??

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.