20.000.000 de lei pentru infrastructura judetului

20.000.000 de lei pentru infrastructura judetului

0 107


Potrivit unei declaratii a Presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aistotel Cancescu, pana la finele anului judetul nostru va primi de la Guvern inca 20.000.000 de lei pentru infrastructura. Acesti bani se vor adauga celor primiti pana in prezent de catre judet, ori, in particular, de catre unele localitati cu destinatie precisa.


O parte din acesti bani va fi alocata Primariilor, respectiv 5.000.000 de lei sau poate mai mult. Sunt vizate in special Primariile Rasnov si Prejmer, in aceasta din urma localitate urmand a se realiza o statie de epurare care va deservi Parcul Industrial, cea mai mare investitie straina din judet. La Rasnov, banii vor fi utilizati pentru infrastructura.


Judetul va primi 10.000.000 lei, suma la care se adauga ?inca 10.000.000 lei alocati anterior pentru reabilitarea drumurilor judetene.


Asadar Mos Craciun este bogat in acest an si oricate pacate o avea acest guvern, nu putem sa nu recunoastem ca Brasovul nu a mai fost ignorat, ba dimpotriva a fost sprijinit in proiecte de investitii majore, printre care drumurile si aeroportul, asa cum si-au dorit cetatenii din judet.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.