„Nu voi mai lăsa ca Oculta Mondială să controleze politica de la...

„Nu voi mai lăsa ca Oculta Mondială să controleze politica de la Washington şi din întreaga lume!”

0 102

Nu voi mai lăsa ca Oculta Mondială să controleze politica de la Washington şi din întreaga lume!”
In sfarsit, Presedintele TRUMP a inceput sa spuna adevarul : „Oculta controleaza politica de la Washington si din intreaga lume „.Campania electorală prezidenţială din SUA a atins un nivel pe care rar l-am mai văzut în istorie.
Dacă, până în prezent, candidaţii la preşedinţia SUA se duelau pe subiecte sterile, în prezent,  asistam  la o adevărată “revoluţie” în SUAun candidat la preşedinţia SUA (Donald Trump) atacă…preventiv “noua ordine mondială” şi “Oculta Mondială”(“Establishment” sau “Sistemul”, cum îi spune Donald Trump, dar e acelaşi lucru).         

Iată că, ceea ce spuneau conspiraţioniştii demult, „faptul că politica SUA se află sub papucul unui grup infracţional ocult care urmăreşte globalizarea şi cucerirea lumii, nu este chiar un “fals”. Acest lucru e confirmat de  Trump care, categoric că ştie mai multe din interiorul politicii americane decât ştim noi. De aceea, Donald Trump este atacat atât de mult de mass-media oficială, dar si de oficiali din întreaga lume, de aşa-zişi analişti politici, pentru că deranjează şi spune lucrurilor pe nume. Pushchea… Presimt că Trump poate avea si soarta tragică a preşedintelui JF Kennedy, cel care a fost asasinat mişeleşte, în 1963, de aceeaşi Ocultă care încearcă iar să pună ghearele pe lume. Iată câteva fragmente din discursul cu adevărat electrizant al lui Trump; o fi un discurs populist, dar în el sunt spuse multe adevăruri.
(…) Sistemul politic va face orice, va spune minciuni, pentru a-şi menţine puterea şi prestigiul şi asta, în detrimentul vostru. Sistemul de la Wahington şi marile corporaţii financiare şi mass-media, care îl finanţează, există pentru un singur motiv: pentru a-şi proteja bogăţiile. Sistemul are în aceste alegeri trilioane de dolari la dispoziţie.Pentru cei care controlează puterea de la Washington şi pentru cei cu interese globale, ei nu au în minte binele vostru.
Campania noastră reprezintă o adevărată ameninţare existenţială, lucru pe care nu l-au mai văzut înainte. Aceasta nu este doar încă un ciclu electoral de 4 ani; campania aceasta reprezintă un punct de cotitură a civilizaţiei noastre, în care se va determina dacă noi, oamenii, vom recâştiga controlul asupra guvernului nostru.(…) 
(…) Sistemul politic care încearcă să ne oprească este acelaşi grup direct responsabil pentru acordurile noastre comerciale dezastruoase, pentru imigraţiile ilegale masive şi pentru politici economice care au lăsat ţara noastră secătuită. Pentru ei, totul înseamnă război. Aceasta este o luptă pentru supravieţuirea naţiunii noastre, credeţi-mă. Aceste alegeri vor determina dacă noi suntem o naţiune liberă sau dacă ne iluzionăm ca şi o democraţie, care este controlată de o mână de oameni care au interese globale. Aceasta este realitatea; eu o ştiu, ei o ştiu, voi o ştiţi, de fapt, toată lumea o ştie.

Culmea, in SUA Soros inca exista, inca actioneaza iar oamenii lui Trump, știu ce spun:
„Sistemul şi mass-media lor controlează această naţiune prin mijloace care sunt bine cunoscute, şi oricine încearcă să-i provoace sunt “obsedaţi sexuali”, “rasişti”, “xenofobi”. Ei vă vor ataca, vă vor calomnia, vor încerca să vă distrugă cariera şi familia voastră; vor încerca să vă distrugă orice, inclusiv reputaţia voastră. Ei vor minţi, vor minţi, vor minţi şi vor face şi mai rău decât atât… vor face tot ceea ce este necesar. Familia Clinton este o familie inconjurata si sustinuta de multi criminali…
Nu uitaţi asta!” Marea noastră civilizaţie ca şi civilizaţiile din alte părţi ale lumii au ajuns la un moment de răscruce  atentioneaza Trump;am văzut lucrul acesta în Marea Britanie, unde s-a votat pentru eliberarea din guvernul global, din acordurile comerciale globale şi din înţelegerile globale pentru imigraţie, care i-au distrus suvernitatea.
Dar, cartierul general al politicii mondiale se află aici, în America, şi el e reprezentat de sistemul politic corupt din Washington, care-şi doreşte o globalizare radicală. Resursele lor financiare sunt virtual nelimitate, resursele lor politice sunt nelimitate, resursele lor media sunt imbatabile. Şi, ce-i mai important, imoralitatea lor este absolut nelimitată.

P.SUn discurs foarte bun, care spune atâtea adevăruri, de care ” conspiraţioniştii”, am vorbit de atâtea ori. Câte articole despre globalizare şi Oculta Mondială nu aţi întâlnit ?  Am fost consideraţi “nebuni” de către mulţi; acum, a venit rândul mass-mediei oficiale şi jurnaliştilor plătiţi de Ocultă să-l facă “nebun” pe Donald Trump !!. 
Atunci când spui adevărul, eşti considerat nebun. Iar mass-media oficială, controlată de Ocultă, face orice să-l discrediteze pe Trump. Nu i-au găsit nicio neregulă din punct de vedere financiar, în afacerile în care Trump este băgat (afaceri imobiliare), aşa că au început să-l atace pe partea “intimă”, acuzându-l că ar pipăi femei (!)        
Însă, şi aici, cei din Ocultă mint cu înverşunare! Astfel, ei au găsit o femeie, pe nume Jessica Leeds, care a declarat că Donald Trump ar fi pipăit-o, acum vreo 36 de ani (!) Femeia a declarat: “Era ca o caracatiță… mâinile lui erau peste tot. A fost un adevărat asalt”. Problema e că acest discurs al femeii este doar un plagiat dintr-un cântec mai vechi din 1968.Păi ăştia nici atunci când mint, nu sunt originali.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.