13, zi cu ghinion pentru unii dintre alesii de la Predeal?

13, zi cu ghinion pentru unii dintre alesii de la Predeal?

0 95

In urma analizarii ultimelor Hotarari luate de CL Predeal, juristii Prefecturii spun ca acestea sunt ilegale, fiind luate in prezenta unor consilieri care si-ar fi pierdut calitatea prin excluderea din partidele pe listele carora au fost alesi. Desi situatia nu este reala, cei trei fiind demisi abuziv din ordinul conducerilor partidelor, care s-au inteles cu PD-L.
De fapt durerea nu este de legalitate, in CL Brasov este o situatie similara si nimeni nu se sinchiseste, intrucat acolo PD-L isi poate face de cap. In CL Predeal, PD-L nu mai are niciun cuvant de spus prin pierderea majoritatii de catre primarul democrat liberal Ionel Goidescu. Nu doar PD-L a fost deranjat de situatie ci si PSD care a avut de pierdut prin inlocuirea viceprimarului PC (aliat al PSD) cu unul dintre cei doi consilieri PNG care ar fi fost exclusi.
In aceste conditii, Prefectura a decis, impreuna cu Primarul Goidescu, sa tina o sedinta in data de 13 aprilie, pentru a supune la vot invalidarea consilierilor PNG si PER, aprigi adversari ai primarului democrat-liberal si sa introduca in CL alti consilieri mai ascultatori. “Sper ca in urma sedintei mentionate sa se intre in legalitate”, declara subprefectul Emil Nita citat de presa locala. Oare doar de dragul legalitatii s-a iscat acest circ (mai ales ca situatia din CL Brasov este mult mai grava si mai limpede si acolo nimeni nu se sinchiseste de legalitate)?Ce interese stau oare in spatele acestui scandal? Ce doresc democrat liberalii sa obtina si nu pot? De ce nu reusesc macar sa negocieze?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.