1.000 de oameni ai legii pentru siguranta FOTE

1.000 de oameni ai legii pentru siguranta FOTE

0 94
Festivalul Olimpic al Tineretului Europen se va desfasura in deplina siguranta si disciplina. Zilnic, peste 1000 de politisti, jandarmi si pompieri vor fi gata sa intervina si vor fi sprijiniti si de colegii lor din Covasna si Prahova daca va fi nevoie. Pentru eveniment vor fi puse la dispozitie 3 elicoptere SMURD si doua ambulante in fiecare locatie unde se desfasoara competitiile FOTE.
Oficialitatile judetene si reprezentantii MAI au pus la punct ultimele pregatiri si masuri pentru ca Festivalul Olimpic al Tineretului European sa se desfasoare in deplina siguranta. Ordine, disciplina si inducerea unei stari de normalitate vor asigura peste 1000 de politisti, jandarmi si pompieri. Pentru eveniment vor fi puse la dispozitie 3 elicoptere SMURD si doua ambulante in fiecare locatie unde se desfasoara competitiile. Traficul nu va fi restrictionat, dar politia se asteapta la aglomerari pe Drumul Poienii, a spus ieri Anghel Andreescu, secretar de stat in MAI. Masuri specifice au fost luate si pentru deschiderea care va avea loc duminica pe arena sportiva. Accesul autocarelor se va face pana la ora 19 si se va intra numai pe baza de invitatii.
Evenimentul extrem de important pentru Brasov si Romania i-a determinat pe reprezentantii MAI sa faca un apel la turisti si brasoveni sa inteleaga si sa respecte masurile impuse de autoritati.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.