Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria

Ziua Portilor Deschise la Palatul Victoria

0 190

?Palatul Victoria isi deschide sambata portile pentru toti cei interesati sa viziteze sediul Guvernului, se arata intr-un comunicat de presa. Este modul in care Guvernul Romaniei a ales sa marcheze Ziua Europei, fiind pentru prima data cand Romania saluta Europa din interiorul Uniunii Europene.


„Ziua Portilor Deschise” este un gest de transparenta si deschidere pe care Guvernul il face pentru toti romanii.


„Va datoram acest gest de transparenta si deschidere pentru ca vrem sa va multumim ca ati fost alaturi de noi in efortul de modernizare a Romaniei”, a declarat primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu.


Cei care vin la Palatul Victoria vor putea vizita sala in care se desfasoara sedintele saptamanale ale Guvernului, sala in care au loc intrevederile oficiale ale primului-ministru, sala in care se desfasoara ceremoniile de semnare a unor acorduri sau alte documente importante, Cabinetul primului-ministru, precum si Centrul de Presa, in care isi desfasoara activitatea jurnalistii acreditati la Palatul Victoria.
In sala in care au loc intrevederile oficiale va fi organizata o expozitie de fotografie.
„Ziua Portilor deschise” se organizeaza intre orele 10,00 – 17,00, iar accesul in sediul Guvernului se va face pe intrarea din strada Paris si portile centrale de acces dinspre Piata Victoriei, iar iesirea prin Bulevardul Iancu de Hunedoara.
Incepand cu ora 10,00, Politia Rutiera va inchide prima banda, intre Piata Victoriei si Statuia Aviatorilor, astfel incat in acest spatiu vizitatorii sa isi poata parca autoturismele.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.