Ziua Internațională Panda Roșu, sărbătorită la ZOO Brașov

Ziua Internațională Panda Roșu, sărbătorită la ZOO Brașov

1 43

Marți, 21 septembrie, între orele 11:00 și 16:00, Grădina Zoologică Brașov își așteaptă vizitatorii la evenimentele dedicate Zilei Internaționale Panda Roșu. În cadrul acestei zile speciale, organizate la inițiativa  organizației Red Panda Network și în colaborare cu aceasta, participanții la activitățile pregătite vor avea ocazia să afle numeroase informații despre aceste animale puțin cunoscute, despre Peggy și Benjamin, cei doi panda roșu din colecția noastră care, în urmă cu trei luni, au devenit părinții a doi pui și despre importanța rolului activ pe care îl avem în conservarea acestei specii.

Programul evenimentelor este următorul:

– ora 11:00 – ”Să facem cunoștință!” – prezentarea speciei panda roșu

– ora 12:00 – ”Panda roșu în culori” – desen cu creioane colorate

            – ”Peggy și mâncarea preferată” – labirint

– ora 13:00 – ”Ochi de panda” – joc de perspicacitate

– ora 14:00 – ”Învățăm să desenăm panda roșu” – desen

– ora 15:00 – ”Origami panda roșu”

Pe întreg parcursul evenimentelor, participanții vor afla cauzele care au dus la scăderea drastică a numărului de panda roșu din habitatul natural și vor fi îndemnați să transmită un mesaj destinat salvării acestei specii.

D.D.

COMENTARII

  1. ba da nu te da afara coliban, tampitu dreacu, desene pe asfalt, tu asa mobilizezi planeta asta, la o adica, da dreacu 500 de tricoruri si 3000 de pixuri cu panda rosu, esti praf pretene pandaru, si te mai tin contribuabili si pe tine si pe onor consoarta pe 8000 si vreo 4000lei

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.