Zilele minciunii

Zilele minciunii

0 55

Ieri a inceput, la Brasov ca in toata tara, festivalul “Zilele Minciunii”.
Dupa cum era de asteptat, scena acestui ciudat festival, la care spectatorii asista cam cu anasana, a fost, la Brasov, ocupata, de la ridicarea cortinei, de trupa domnului Scripcaru, niste papusi manevrate zdravan de sforarul-sef al orasului.
Echipe foarte operative – de invidiat de catre orice armata din lume – au inceput sa bantuie, de la prima ora de dupa gongul inaugural, urbea frumos si lucitor mintita in ultimii patru ani, dedicati luptei impotriva temeiniciei faptelor si izbandei superficialitatii.
Si astfel au inceput sa iasa la iveala barbile lui Scripcare, barbi concurand pe cele ale zeilor mitologiei olimpiene, diferenta constand doar in faptul ca barbile olimpienilor erau carliontate de filosofia intelepciunii, in timp ce barbile edilului-sef brasovean sunt rodul unei suficiente deplorabile.
Histrionul Scripcaru – cred ca daca citeste acest material da fuga sa-si consulte consilierii ca sa afle cum se frige un asemenea animal – a declarat, nu de mult, ca spera intr-o campanie electorala cinstita, cu priviri reciproce in ochi limpezi ale celor ce se infrunta, insa a bagat astfel prima barba din campanie.
Caci nici nu a inceput bine aceasta, si formatiunea pe care o conduce – filiala Brasov a PD-L – a si editat o fituica in opt pagini in care se trage tare in contracandidatii mai de soi, in schimb nu are loc hartia de laude si promisiuni, fituica pe care oamenii sai au si imprastiat-o prin tot orasul si prin casutele postale de la blocuri.
Din pacate hartia aceasta primita pe gratis nu poate fi folosita la nimic, caci mutrele aplicate pe ea fac sa cada si pasarile in plin zbor. Si iata cum vechea zicala cu “hotul striga cel mai tare HOTII” se adevereste inca odata, demonstrand ca poporul cel marunt si mult nu este chiar asa de prost cum cred vanitosii pedelisti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.