Zilele covorului romanesc

Zilele covorului romanesc

0 107

Livada Postei din Brasov gazduieste pana duminica, 11 martie 2007, expozitia cu vanzare „Zilele covorului romanesc”, organizata de o fabrica de covoare din Cisnadie, Sibiu, in cadrul careia puteti alege covoare lucrate manual, in culori vesele sau covoare rustice. Celor care doresc ceva deosebit le stau la dispozitie covoare orientale din lana.


?


Covoare intre 50 si 1.400 de lei


La „Zilele Covorului Romanesc” sunt prezentate covoare pentru toate buzunarele: sintetice (polipropilena), din lana romaneasca si din lana neozeelandeza.


Producatorii folosesc doua tipuri de materiale pentru a confectiona covoarele: lana sau polipropilena. Pretul variaza in functie de materialul tesaturii: covoarele din material sintetic sunt mai ieftine, pretul uni metru patrat variind intre 50 si 75 de lei, pretul covoarelor confectionate din lana depaseste 100/mp lei si poate ajunge la 200 lei. Sunt expuse si cateva covoare lucrate din vascoza si matase al caror pret atinge aproape 1.400 lei, importante fiind aici nu numai materialul si dimensiunea, cat mai ales faptul ca sunt fabricate manual.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.