Zhărelul și autoritatea – în Gârcini (Săcele) se dau pachete sociale, dar...

Zhărelul și autoritatea – în Gârcini (Săcele) se dau pachete sociale, dar sunt păziți cu poliția, Jandarmeria, Armata!

0 148

Primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, a anunţat că de mai mult timp, din donaţiile unor agenţi economici, zilnic, de la Şcoala Gimnazială nr. 5 sunt distribuite între 30 şi 50 de pachete cu alimente familiilor sărace, în secial celor din cartierul Gârcini.
„De asemenea, la următoarea rectificare a bugetului local, avem în vedere alocarea sumei de 200.000 de lei pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile din acest cartier. Vom pregăti pachete cu alimente de strictă necesitate dar neperisabile, cu o valoare de aproximativ 50 lei/pachet”, a anunţat edilul. Asta deoarece libertatea de mişcare a fost drastic diminuată, locuitorii din cartierul săcelean Gârcini devenind destul de vulnerabili în ceea ce priveşte veniturile. De aceea, pentru a nu apărea mari probleme, autorităţile locale încearcă astefl să „compenseze pierderile”.

Pe de altă parte, reprezentantul municipalităţii săcelene a afirmat că, fiind o zonă specială, pentru a gestiona situaţia, în Gârcini patrulează permanent Poliţia Română, Poliţia Locală, Jandarmeria şi Armata, aşa cum se întâmplă, de exemplu, şi în Braşov. „Până acum situaţia a fost ţinută sub control. Oamenii stau acasă, iar cei întorşi din străinătate sunt în izolare sau în carantină, în funcţie de ţara de unde au venit”, a mai spus Popa.

I. Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.