Zece dovezi ale legaturii lui Adrian Nastase cu MISA

Zece dovezi ale legaturii lui Adrian Nastase cu MISA

0 82

Ca si cand nu i-ar fi ajuns cele patru case de la care i s-a tras si porecla, Adrian Nastase urca inca un nivel in ierarhia imobiliara in urma cu cateva luni. Atunci toata comunitatea informatica si forumurile de internauti aflau ca fostul premier al Romaniei tocmai se mutase la ….blog. Marginalizat in sanul partidului si tinut pe tusa la marile decizii social-democrate, Nastase si-a carat in micul apartament virtual tot calabalacul politic pe care fostii amici pesedisti i-l aruncasera in strada.
Adrian blogger-ul minune comunica de luni bune cu semenii sai, raspunde intrebarilor adresate de curiosi, face la randul lui comentarii. La cat e de activ pe Internet, pare ca vrea sa descarce toate conversatiile ratate din vremea cand nu-i ajungea nimeni cu socotitoarea la oua. Pe de alta parte, la cat de neglijat este de fostii tovarasi de drum, e normal ca omul sa-si intretina cumva spiritul comunicarii.
La gargara previzibila si banalitatile amabile cu care-si umple blogul s-a adaugat zilele trecute o informatie trasnet. Cu o inocenta nelalocul ei la un individ atat de (contro)versat, Nastase preia din zbor o informatie lansata de niste adepti MISA si o scrie repede pe blog la dansul, cu o satisfactie gen: v-am zis io? Cica tantristii lui Gregorian Bivolaru ar fi apelat la magie neagra in 2004 pentru a-l scoate pe Nastase din politica. Spirala yoginilor ar fi proiectat energii negative asupra premierului de-atunci, aruncandu-l in conul de umbra (unde nu e chiar racoare, totusi) unde se gaseste astazi.
Adrian reproduce imediat informatia, bucuros ca s-a inventat un motiv atat de plauzibil pentru expulzarea sa de pe scena politica. Vestea e ciugulita rapid si de pupaza blonda Corina Cretu din livada PSD, careia i se pare cea mai pertinenta explicatie pentru decaderea subita a fostului ei sef, idol, Sf. Petre (postul de Dumnezeu e rezervat lui Ion Iliescu).
Nu stiu cata magie e in toata povestea asta, dar neagra este siguranta culoarea banilor agonisiti de Adi&Dana in vremurile lor de glorie. Nu stiu ce relatie oculta o avea Adrian cu Bivolaru (Gregorian, liderul MISA) dar toata tara a vazut una de mare limpezime cu celalalt Bivolaru (Gabriel, devalizatorul BRD). Imaginile cu sefimea PSD, in frunte cu Adrian Nastase, facand spirala tantrica in jurul lui Gabriel, ca sa impiedice judecarea acestuia pentru jaf, sunt antologice.
Or fi fost oarece tantreturi yoga cu Gregorian, dar tandreturile cu Gabriel sunt o evidenta, pardon, irefutabila.
Totusi, daca ma gandesc bine, ar fi ceva probe care dovedesc relatia lui Adrian cu MISA. Nu trebuie decat ca procurorii sa-i puna fostului premier o foaie de hartie in fata si sa-i ceara sa marturiseasca. Sa-l ajutam cu un model de confesiune in zece randuri (fara cratima, ca pe blog si-asa nu se poarta):
MISA rupt de lege pe toata durata mandatului de premier
MISA acumulat in casa o colectie de tablouri, mobile si bijuterii numai din cadouri
MISA lasat mostenire averea matusii Tamara
MISA nazarit sa devin primul vanator al tarii si intaiul ucigas de mistreti
MISA pus termopan de China, desi eu comandasem doar bibelouri
MISA umplut contul asa de rau c-a trebuit sa-l mut in Elvetia
MISA pus pe mana o pereche de catuse, cand eu eram obisnuit cu bratari dacice
MISA spus Berlusconi de Romania, dar imi mai trebuia macar un mandat ca s-ajung ca Silvio
MISA parut mie ca chioru ala era periculos, dar nu credeam sa-mi sufle prezidentialele
P.S.: Nu MISA numarat ouale

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.