Whittard of Chelsea – cafea si ceai cu iz britanic la Brasov

Whittard of Chelsea – cafea si ceai cu iz britanic la Brasov

0 161

Renumitul brand premium de ceai si cafea din Marea Britanie va deschide primul sau magazin din Brasov pe strada Republicii nr.12.
Intr-o ambianta specific britanica aici veti gasi peste 1.000 de produse diferite: ceai negru si verde din diferite zone ale lumii, ceaiuri de ciocolata, scortisoara, bucati de mere, cardamom, cuisoare sau piper, ciocolata calda in diferite amestecuri cu menta, caramel, ardei iute, cocos sau miere si musetel, cafea, dar si accesorii multiple precum rasnite de cafea, filtre de cafea si o gama larga de portelanuri fine, cesti si ceainice. Alaturi de acestea biscuitii potriviti, diverse sortimente de gemuri si cel mai fin zahar care completeaza aromele ceaiului si cafelei Whittard of Chelsea.
Pe un spatiu generos de 53 de mp, intr-o ambianta specific britanica veti gasi peste 870 de produse diferite: ceai , ciocolata, cafea, si accesorii multiple: rasnite de cafea, espressoare electrice, filtre de cafea si o gama larga de portelanuri fine, cesti si ceainice. Magazinul este al doilea de acest tip din Romania, primul fiind deschis in Bucuresti, unde s-a facut o investitie de 80.000 de lire sterline, aceasta fiind parte a strategiei globale de expansiune a Whittard of Chelsea.
Whittard of Chelsea Plc. este una dintre cele mai vechi companii britanice de ceai si cafea si a fost fondata in 1886 la Londra. Magazinele Whittard of Chelsea sunt prezente in cele mai cunoscute zonele comerciale al capitalei britanice si din Marea Britanie.
In Romania, Whittard of Chelsea este o franciza a Barla Roots Company, care detine drepturile exclusive asupra marcii si produselor Whittard of Chelsea.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.