Vremea va fi calda dar cu …ceata!

Vremea va fi calda dar cu …ceata!

0 180
Vremea va fi în general frumoasă, cu puÅ£ină ceaţă dimineaÅ£a, mai ales în Câmpia de Vest ÅŸi câteva ploi răzleÅ£e ÅŸi slabe prin nordul extrem. Vântul va fi ceva mai insistent în prima parte a zilei prin centrul, sudul ÅŸi estul ţării, dar ÅŸi la munte.
Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 12-14 grade în MaramureÅŸ ÅŸi nordul Transilvaniei ÅŸi 25 de grade în Dobrogea ÅŸi estul Munteniei.
 
Munte
Vreme frumoasă ÅŸi la munte, cu soare, din când în când nori ÅŸi doar câteva ploi slabe trecătoare prin nordul carpaÅ£ilor Orientali. Vântul va fi mai insistent doar pe creste, însă maximele termice scad uÅŸor faţă de ieri. Sunt prognozate 11 grade la PăltiniÅŸ ÅŸi Stâna de Vale, 13 la Predeal si cel mai frig la Semenic: 9 grade.
În regiunile din vestul CarpaÅ£ilor se răceÅŸte considerabil faţă de ieri, dar norii ÅŸi precipitaÅ£iile sunt mai puÅ£ine.
Dimineaţă va fi ceaţă în Câmpia de Vest, iar mai târziu mai sunt posibile ploi slabe prin nordul Transilvaniei ÅŸi în MaramureÅŸ, dar vor fi ÅŸi perioade însorite.
Temperaturile scad la valori apropiate de normele climatologice: 14-15 grade la Satu Mare ÅŸi Cluj Napoca, 16-17 grade la Miercurea Ciuc ÅŸi la Oradea ÅŸi 18-19 grade la TimiÅŸoara.
 
Brasov,
Dupa o noapte senina, cu 5-6 grade Celsius, prezenta cetii dimineata va dominanta acestor zile.
Peste zi vremea va fi frumoasa, cu temeraturi ce vor oscila in jurul valorii de 20 grade Celsius.
Sanse de precipitatii – zero!
Atentie la bruma!!
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.