Vremea la sfarsit de saptamana, Soare, nori, ploi si temperaturi de...

Vremea la sfarsit de saptamana,
Soare, nori, ploi si temperaturi de 28 grade

0 72

Vremea la sfarsit de saptamana,

Soare, nori, ploi si temperaturi de 28 grade
Cerul va fi variabil, exceptand regiunile sudice si estice, unde vor fi unele innorari si doar izolat, noaptea, este posibil sa ploua slab.
De sambata, cerul se va innora treptat in toata tara si va ploua slab in zona de munte, precum si in regiunile sudice si sud-vestice – pe spatii restranse ziua si local noaptea.

Prognoza in urmatoarele zile
Vineri va fi o atmosfera placuta in toata tara. Va fi soare in regiunile intracarpatice, iar in sud si in est vor aparea nori. Daca va ploua, atunci acest lucru se va petrece numai izolat in noaptea de vineri spre sambata, in sud si in est. Temperaturile zilei vor fi de la 17 la 25 de grade.
Sambata se va innora progresiv in cea mai mare parte a tarii. Ploile isi vor face simtita prezenta la munte, in sud si in sud-vest, mai ales pe timpul noptii. Temperaturile vor continua sa creasca, astfel incat la amiaza vor fi valori de la 19 la 27 de grade.
Duminica va ploua in mai toata tara, iar vantul va avea activitate in est si la munte. Cu toate acestea vor fi si valori termice destul de mari cuprinsa intre 18 – 28 de grade celsius.
Ploile vor acoperi duminica aproape intreaga tara si se vor acumula chiar peste 30 de l/mp, cantitatea medie pentru doua saptamani. De luni incolo cerul se insenineaza in jumatatea sudica, iar valorile termice vor reusi sa urce destul de mult.
La Brasov dupa o zi frumoasa vineri, va urma ziua de sambata cu foarte multi nori si vant. Duminica va ploua.
Specialistii previzioneaza un sfarsit de septembrie calduros.
Temperaturile vor mai creste in urmatoarele zile si se vor situa peste normele climatologice ale ultimei decade din septembrie. In regiunile sudice se vor inregistra pana la 29 de grade.
Marti in Bucuresti, Calarasi, Alexandria si Giurgiu vor fi 28 de grade.
Chiar daca va fi mai cald fata de normal suntem departe de maxima absoluta a lunii septembrie de 43,5 grade ce s-a atins la Strehaia(MH), in anul 1946.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.