Vremea in weekend

Vremea in weekend

0 69

La acesta sfarsit de saptamana, in toata tara se va resimti o scadere de temperatura. Sambata, 9 februarie, cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla moderat. Maxima termica va atinge 4?C, iar minima: –5?C. La munte, cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde doar izolat va ninge slab. Pe vai vor fi conditii de ceata.


Duminica, cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ceata si fulguiala. Vantul va sufla slab pana la moderat. Maxima: 3?C, iar minima: –5?C. La munte, cerul va fi noros si izolat va ninge slab. Vantul va prezenta unele intensificari in zona inalta din est. Pe vai local va fi ceata.


?


Vremea in februarie si martie


In februarie va fi mai cald decat in mod normal in estul si sud-estul tǎrii. In zilele cele mai calde, temperaturile vor depǎsi 15 grade, iar minimele pot cobori din nou sub minus 20 de grade. Cantitǎtile de precipitatii vor fi mai mari in vest si centru. Va mai ninge si se vor forma ceata si polei.


In martie temperaturile medii vor fi in general apropiate de valorile normale, exceptand regiunile din sud-vestul tǎrii, unde va fi mai rece decat in mod obisnuit. Se asteaptǎ atat zile care vor prezenta caracteristici de iarnǎ, cat si zile frumoase, de primǎvarǎ. Valorile termice pot atinge 20-22 de grade in sudul tǎrii spre sfarsitul lunii. In noptile cele mai reci sunt posibile valori care pot sǎ scadǎ sub minus 10 grade in depresiunile din centrul si nordul tǎrii. Este posibil chiar sa ninga la inceputul lunii martie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.