Vremea in weekend

Vremea in weekend

0 65

Dupa ce ne-am bucurat de cateva zile de primavara, vreme se va mai raci in urmatoarele doua zile. Vor fi precipitatii pe arii extinse, insa temperaturile prognozate de meteorologi se vor situa intre 12 si 13 grade C si sunt considerate mult mai apropiate de cele normale. Sambata, temperatura aerului va fi in crestere. Vremea va fi mai calda decat in mod normal. Si toate aceste variatii sunt datorate faptului ca, in cea mai mare parte a Europei, circulatia aerului este una de primavara.


?


Prognoza meteo pentru luna martie


In martie temperaturile medii vor fi in general apropiate de valorile normale, exceptand regiunile din sud-vestul tarii, unde va fi mai rece decat in mod obisnuit.


Se asteapta atat zile care vor prezenta caracteristici de iarna, cat si zile frumoase, de primavara. Valorile termice pot atinge 20-22 de grade in sudul tarii spre sfarsitul lunii. In noptile cele mai reci sunt posibile valori care pot sa scada sub minus 10 grade in depresiunile din centrul si nordul tarii. Este posibil chiar sa ninga la inceputul lunii martie.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.