Vrea sa se retraga din fotbal de la Sahtior Donetk

Vrea sa se retraga din fotbal de la Sahtior Donetk

0 68

Razvan Rat jucatorul formatiei ucrainiene Sahtior Donetk, a fost omul meciului in partida dintre mineri si portughezii de la Sporting Braga. Calificarea ucrainienilor in optimile Ligii Campionilor a fost sarbatorita din plin de jucatori si staff-ul tehnic.
„Eu am fost la testul doping si am ajuns un pic mai tarziu la localul de sub tribuna stadionului. Acolo, nea Mircea m-a imbratisat si ne-am felicitat pentru calificare. Nici n-am apucat sa vorbim prea mult, toata lumea era fericita, am sarbatorit cu sampanie. Era si patronul acolo, era entuziasmat pentru minunata realizare”.
Conform ziarului Ring, Razvan Rat nu vrea sa plece de la Sahtior Donetk pentru ca este greu de crezut ca va primi oferte de la un club mai puternic decat Sahtior. Fundasul nu vrea sa paraseasca formatia ucraineana si recunoaste ca ca se gandeste sa se retraga din fotbal de la Sahtior.
„La ce echipa sa ma transfer?! Pai, ca sa plec de aici trebuie sa ma duc la o echipa mult mai puternica decat Sahtior, ceea ce e foarte greu. Sahtior este un club mare in acest moment, ma simt bine aici, este a doua mea casa. In fiecare iarna sau vara am fost plimbat de presa pe la echipe din Europa, dar nimic n-a fost adevarat. Doar zvonuri. Vreau sa ma retrag de la Sahtior”, a afirmat romanul.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.