VOTUL UNINOMINAL – VOTUL SCHIMBARII?

VOTUL UNINOMINAL – VOTUL SCHIMBARII?

0 220

?


A fost nevoie de circul suspendarii si al referendumului, pentru ca blocajul in care a fost impins Parlamentul si Guvernul sa poata fi depasit.


Cu multa abilitate si parghii incredibil de eficiente, grupari oculte ce vin din zona anterioara lui ’89 au reusit sa dicteze in toti acesti ani. Sincer nu mai speram sa vad vreo schimbare la nivelul acestei generatii. Ceva s-a rupt, ceva s-a intamplat, ceva ne-a impins si ne-a ajutat sa schimbam de drum! Cu tot votul primit la Referendum, Traian Basescu, va fi ultimul presedinte al Romaniei, care mai provine din aceasta zona cenusie, zona ce nu a reusit decat un singur lucru: sa-l impuste pe Ceausescu si sa sistematizeze jaful din averea nationala facuta in anii comunismului.?


Multi cred ca VOTUL UNINOMINAL? este o solutie pentru schimbare. Poate fi. Presiunea pe clasa politica actuala nu trebuie sa slabeasca. Doar asta o va obliga la SCHIMBAREA REALA!


Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat spre finalul saptamanii ca “proiectul legii privind introducerea votului uninominal va fi finalizat pana in prima saptamana a lunii iunie”. El a precizat ca “se lucreaza la acest proiect legislativ pe baza acordului dintre cele trei partide mari (PSD-PNL-PD) si ca in prima saptamana a lunii iunie proiectul va fi finalizat in varianta Pro Democratia-PNL… Procedura prevede ca proiectul sa fie trimis apoi la Senat si exista probabilitatea ca pana la sfarsitul lunii iunie cel putin Senatul sa poata adopta proiectul de lege” a mai spus presedintele Camerei Deputatilor.


?


Horia D.R.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.