Votati-ma, fir-ati voi …prezenti la vot!

Votati-ma, fir-ati voi …prezenti la vot!

0 72

Campania electorala e in toi si distractia pe masura. Cel mai amuzant este insa panoul electoral al domnului Dumitru Puchianu, care are impresia ca daca ulciorul nu merge de mai multe ori la apa, asfaltul merge de mai multe ori la electorat, la fel ca si cascheta de proletar si strategia lui Scripcaru (devenit intre timp un domn la costum care promite ca reconstructia!? continua).
Luand aminte de la primarul gospodar care in campania trecuta s-a pozat ba cu o surubelnita, ba cu un cleste, ba cu ladita de cuie, ba pe tractor, grandios, maret, impunator, un fel de Indianajones de Brasov, Puchianu s-a pozat cu buldozerul. Cu o figura fioroasa, omul ameninta ca recladeste judetul. Mamaaa…da` cu buldozerul? Ca si Ceauseascu? Pai parca incep sa realizez ce-a cautat omul asta la amplasamentul Aeroportului, a vrut sa-l “recladeasca” si nu i-a mers. Acum ca lucrul a inceput, intariti paza oameni buni!
Cat despre expresia fetei lui Puchiuanu mesajul e limpede, “votati-ma, fir-ati voi …prezenti la vot!”
Si cum se intoarce roata! Fostul sef al lui Scripcaru si-a tras cascheta, iar Scripcaru, la costum, cu un zambet subtiat de mandatul pe care il incheie, sezand sa-si traga sufletul dupa atata amar de asfalt, ne imbie sa-l lasam sa continue. Ce dulce!
Tot cu deosebita gingasie, pozeaza Mache David, marele noname al PSD-ului. El a uitat de ce pozeaza. El nu cere voturi (si daca cere tot nu-i da nimeni), astfel incat el zice, privind insistent la alegator, “eu pe tine te aleg”. Pai bine frate, acuma spui? Ca daca stiam imi depuneam candidatura! Totusi, fiindca treaba e neclara, ca sa stabilim mai precis cine pe cine voteaza, cine ramane in cursa si cine pleaca, propun sa facem ca la v-ati ascunselea:
“In oceanul Pacific
Locuia Mache cel mic
Si pe coada lui scria
Cercetat la DNA”
Pariu ca iese Mache?
In fine, cam asta e de remarcat la cele mai balsoaie panouri din oras, supralegale, ale lui Puchianu si David. Mentalitate de parveniti: mare, scump si fara rost!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.