Voi nu vedeți – ”VĂ CADE FARDUL DE PE FAȚĂ!”

Voi nu vedeți – ”VĂ CADE FARDUL DE PE FAȚĂ!”

0 88

În clipa de față, în România sunt raportați mai puțin de 1.000 decedați oficial din cauza covidului 19, iar în întreaga lume cca. 270.000 de decese. Dacă 80% – ne spune un oficial din Ministerul Sănătății – AR FI MURIT ORICUM (metastaze, AVC-uri, unii cu mai multe comorbidități însumate), atunci avem, în mod real, sub 200 de români care au murit efectiv din cauza acestui virus, de la începutul declanșării acestei false pandemii până azi.
Este exact ce spun toți medicii care au curajul – prof. Vasile Astărăstoae și Răzvan Constantinescu excelează la acest capitol – să contrazică trompetele din presă care întrețin starea de “apocalipsă”.

Sigur că întrebarea este CINE și CUM va răspunde pentru distrugerea democrației și a vieții spirituale a poporului credincios; pentru amenzile de sute de milioane date unor amărâți care nu au știut să-și completeze o declarație cretină; pentru toate pierderile economice uriașe care nenorocesc familiile și pentru toate pierderile de vieți provocate de masurile care ne-au fost și ne sunt impuse; pentru terorizarea unui întreg popor?

Pentru că, la un monent dat, fie și în fața Soarelui Dreptății, dacă nu în fața Justiției omenești, vor trebui volens nolens, să răspundă.

Autor: Iulian Capsali
Sursa: Iulian Capsali Facebook

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.