Viorel Hrebenciuc va fi seful de campanie prezidentiala pentru Geoana

Viorel Hrebenciuc va fi seful de campanie prezidentiala pentru Geoana

0 158

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, va fi seful de campanie al lui Mircea Geoana, candidatul la prezidentiale al PSD „Hrebenciuc e unul din cei mai mari sustinatori ai lui Geoana, alta persoana nu putea fi desemnata pentru acest post”, au declarat surse din PSD. Informatia a fost confirmata intr-un mod indirect de presedintele PSD, Mircea Geoana, care a spus ca Viorel Hrebenciuc se afla in „pole-position” pentru a ocupa aceasta pozitie.
Drept urmare PSD mai sta un pic in Guvern, desi… „Acest om (Basescu) ne face rau”
Liderul PSD Mircea Geoana a cerut la sedinta CEx de vineri sa se faca pana in septembrie o analiza, asupra participarii la guvernare. Este buna sau nu din punct de vedere electoral aducand vorba si despre „ruperea simbolica de CSAT” in contextul subiectului privind relatia cu seful statului. „Va trebui sa facem o evaluare serioasa pina in septembrie, daca participarea noastra in cadrul guvernarii e buna din punct de vedere electoral”, le-a spus Mircea Geoana membrilor PSD prezenti la reuniunea CEx. El a atras atentia totodata ca PSD nu exista ca „structura distincta” in interiorul Guvernului, in timp ce premierul Emil Boc „comunica” in numele intregului Guvern. „Nu existam ca structura distincta, nu stim sa comunicam, suntem o masa amorfa, in care Boc comunica in numele intregului Guvern”, a mai spus Geoana. El a vorbit si despre relatia cu presedintele Traian Basescu, despre care a spus ca e un „om care ne face rau”. „(…) Am incercat o rupere simbolica de CSAT, de acest om care ne face rau”, a mai afirmat Geoana. Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a intervenit si el in discutie, in contextul strategiei pentru alegerile prezidentiale, si a atras atentia ca sunt organizatii PSD, in unele judete, in care „cam bate vantul” si ca partidul ar trebui sa-si curete randurile. ” (..) birourile judetene..sunt multe judete unde cam bate vantul (..) sa scoatem din prima linie oameni vulnerabili, care au niste caracteristici.. cum s-au imbogatit, ca au relatii dubioase”, le-a spus Iliescu participantilor la reuniunea CEx.
Faptul ca inregistrarile audio video au ajuns cam lejer spre presa, desi s-au adus acuze grave lui Boc “care nu se pricepe deloc la economie”, lui Pogea “adunat de pe drumuri si om de casa al lui Videanu” si lui Videanu care “atunci cand deschide gura are deja pregatita o afacere” (cu statul evident) in ciuda faptului ca au furat impreuna (PDL-istii) marmura si borduri, precum si lui Boc cu “prima casa” precum ca este o golaneala pusa la cale in scop electoral, toate astea spuse taman acum cand PSD-istii ar vrea sa fie victimizati, ne duc cu gandul la o diversiune.
Sa fie o scapare, sau sa fie o regie a sefului de campanie Hrebenciuc?

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.