Vina lui Dragnea – „…era liderul celui mai mare partid din România,...

Vina lui Dragnea – „…era liderul celui mai mare partid din România, care trebuia demantelat”!

3 107

Maximul de justițiarism: „procurorul spune că nu se căiește suficient, iar judecătorul îi dă dreptate. Este un deținut politic”.

Liviu Dragnea, 3 ani și 6 luni pușcărie pentru instigare la abuz în serviciu. Cei care au săvârșit abuzul, au primit închisoare cu suspendare. După 2 ani de pușcărie pentru un prejudiciu de 8000 de euro, cere să fie eliberat. Procurorul spune că nu se căiește suficient, iar judecătorul îi dă dreptate. Este un deținut politic.
Vina lui, pe lângă greșeala impardonabilă de a încerca o coabitare cu Sistemul, este că era liderul celui mai mare partid din România, care trebuia demantelat. A încercat, timid, să ducă o politică economică în favoarea statului și a cetățeanului.

Obiectivul serviciilor globaliste a fost atins:

PSD nu mai există, e o hologramă, un partid capturat de servicii care se face că face opoziție!

Neculai Onțanu, fost primar al Sect. 2, primește șpagă un teren de 1,5 milioane euro. Da, un milion juma’ de coco.
Condamnat acum două săptămâni: 3 ani CU SUSPENDARE.

PS
Gen. SRI Florian Coldea, se tratează la un spital din Viena pentru Parkinson. La noi, programul de distrugere a spitalelor prin covidizare continuă. Arafat a rămas Comandantul Acțiunii.

Autor: Iulian Capsali

NOTA
DEMANTELÁ vb. tr. 1. a demola sistematic dispozitivele de apărare ale unei cetăți spre a o scoate din sistemul defensiv. 2. (fig.) a dezorganiza, a destrăma. (< fr. démanteler)(dexonline.ro)

COMENTARII

  1. Faimosul fotomodel ce făcea reclamă la pastă de dinți și la igiena dentară, cel ce a culturalizat sudul țării și a deschis foarte multe librării și biblioteci trebuie ajutat să ducă și el o paine neagră copiilor acasă.

    • Esti un linge cur al serviciilor globaliste! Sa va manance cainii si buba neagra pe toţi tradatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.