Viitorul lui Hagi s-a calificat în turul doi preliminat al Europa League

Viitorul lui Hagi s-a calificat în turul doi preliminat al Europa League

0 117

Viitorul Constanţa s-a calificat, joi, în turul al doilea preliminar al Europa League, în urma victoriei la general cu 2-0 împotriva luxemburghezilor de la Racing. Meciul, disputat la Ovidiu, s-a ]ncheiat cu un scor alb, 0-0, dar echipa lui Hagi merge mai departe, grație victoriei din deplasare. Elevii lui Hagi nu au putut învinge, în returul primului tur preliminar, formaţia care a terminat pe locul 7 în ultimul sezon din Luxemburg, iar Racing Union chiar a pus probleme la Ovidiu şi chiar ar fi putut câştiga. În faza următoare, foştii campioni ai României vor întâlni pe formaţia antrenată de Leonid Slutski, Vitesse Arnhem, care a terminat pe locul 6 în ultimul sezon din Olanda. Vitesse Arnhem este o echipă obişnuită cu meciurile tari din Eredivisie, a terminat în sezonul trecut în spatele unor echipe precum Utrecht, Feyenoord, Alkmaar, Ajax şi PSV şi e o obişnuită a meciurilor europene, însemnând un avantaj în faţa echipei lui Hagi.
De asemenea, olandezii au un lot cotat, conform Transfermarkt, la 27 de milioane de euro, aproape dublu faţă de lotul lui Gică Hagi, care e cotat la 13 milioane de euro. Printre cei mai bine cotaţi jucători ai lui Vitesse, care a devenit o „pepinieră” a ui Chelsea, sunt: Vyacheslav Karavaev, Thulani Serero, Navarone Foor, Matus Bero, Bryan Linssen, Roy Beerens sau Tim Matavz.
Luptă mare va fi şi la nivelul băncii tehnice. Echipa lui Gică Hagi îl va avea în faţă pe fostul selecţioner al Rusiei, Leonid Slutski (47 de ani), de trei ori campion al Rusiei, de fiecare dată cu ŢSKA Moscova. De-a lungul carierei, rusul a mai antrenat: Uralan, FK Moscau, Samara, ŢSKA Msocova, naţionala Rusiei, Hull City şi Rostov.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.